Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вільнянська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 05408869) був реорганізований і увійшов до складу Томашівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

20.08.2016

Україно, мій духмяний дивоцвіт,

Голубінь над чистим золотом колосся,

Через терни йшла до волі стільки літ,

І настав той світлий день, коли збулося!

 

В с. Вільне відбувся урочистий захід з нагоди святкування 25-ї річниці Незалежності України. На площі біля сільської ради зібрались майже всі жителі та гості села, які з нетерпінням чекали відкриття свята.

Сьогодні чи не кожен справжній українець благає Всевишнього про мир в Україні, тому ми вирішили розпочати наші урочистості з молитви за мир і спокій у нашій державі, яку прочитав настоятель храму Святого Миколая отець Іван. Після цього розпочався святковий концерт, де на чолі стояли дві чарівні ведучі Мощенко Ольга та Медведєва Катерина, які вітали гостей своїми теплими словами та посмішками. В такий урочистий день ми не могли не приділити увагу державним символам, тому почесне місце на сцені зайняв золотий Тризуб, а синьо-жовтий стяг урочисто внесли два мужні козаки Стасів Тарас та Лагерчук Олександр і потім всі присутні разом  на повні груди заспівали найкращу в світі для кожного українця пісню – Гімн України.

Після урочистого відкриття свята відвідувачі заходу відчули на собі всю біль, яку терпить сьогодні наша Батьківщина. Молодші школярі прийняли участь у постановці «Небесна Сотня», старші дівчатка запропонували увазі глядачів музичну постановку «Мамочко, вибач за чорну хустину». Після цього вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто не повернувся до рідної домівки, кого вже не обнімуть донька чи син, не поцілує дружина… Але, в надії на мирне життя, наші найменші жителі вийшли на сцену з голубами миру та, звертаючись до Всевишнього з проханням послати мир на Україну, випустили їх до неба під гучні оплески глядачів. Під час концерту лунали пісні у виконанні аматорських колективів Вільнянського будинку культури «Маків цвіт» та «Родина», дуету «Мальви», патріотичні вірші читала завідуюча сільською бібліотекою Яворська Марія та Пархоменко Тетяна, а молодші школярі вітали глядачів запальними таночками. Після закінчення урочистостей наші господині пригощали всіх присутніх вареничками та пампушками, а козаки солоденькою горілочкою!

Всі глядачі отримали масу гарного настрою та сповнились новою наснагою здобувати нові і нові перемоги в імя рідної України!

Зі святом тебе, рідна Ненько!

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *