Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вільнянська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 05408869) був реорганізований і увійшов до складу Томашівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Привітання сільського голови з Днем захисника України

Шановні жителі сіл Вільне та Юрівка !

rnrn

      14 жовтня ми  відзначаємо свято — День захисника України, яке було встановлено Указом Президента України 14 жовтня 2014 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві .

rnrn

      14 жовтня ми також відзначаємо величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Упродовж століть воно набуло особливо важливого змісту, оскільки пов 'язане із боротьбою за свободу та порятунок від ворогів. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Тому у часи незалежності свято Покрови почало відзначатися ще і як День Українського козацтва.

rnrn

       Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України ведеться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.

rnrn

       Сердечно вітаю Вас з Днем Захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Бажаю Вам миру, здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!

rnrn

 

rnrn

              З повагою, голова сільської ради       Ірина Лагерчук

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *